Geef de jongeren een duwtje in de rug: steun onze sportprojecten!

Date: 18/04/2016

Ook in 2018 brengen we weer meer dan 120 jongeren samen in voor het jaarlijkse PROFO-voetbaltornooi. Elk van de dertien locaties zal er zijn én haar beste beentje voorzetten om de felbegeerde wisselbeker in de wacht te slepen. Het voetbaltornooi is een topper waar we telkens weer naar uitkijken. Het brengt jonge mensen samen om te sporten, om een groepsgeest te vormen, om mekaar te steunen en om mekaar op een sportieve manier te bekampen.

Natuurlijk maken we voor de verplaatsing gebruik van het openbaar vervoer.  Handig en milieuvriendelijk, maar om zoveel jongeren ter plaatse te krijgen loopt het kostenplaatje hoog op. Elke locatie werkt ook weer hard en creatief aan de eigen uitrusting. Om goed voor de dag te komen natuurlijk, maar zeker om de prijs voor de 'mooiste outfit' in de wacht te slepen. Om elke deelnemer en supporter ter plaatse te kunnen krijgen en hen een onvergetelijke dag en een aandenken te bezorgen zijn we op zoek naar één of meer gulle sponsors.

Via het dono.be-platform is dit nu eenvoudig mogelijk. Klik op https://www.dono.be/donatiemodule.php?gd=7787&taal=nl_NL&reference=PROFO+vzw en u kan zelf kiezen welk bedrag u aan ons wil schenken. Dankzij uw bijdrage kunnen we onze jongeren met volle teugen laten genieten van deze sportieve dag. Alle beetjes helpen! Helaas zijn we niet in staat fiscale attesten hiervoor af te leveren, maar onze werking zal alvast zeer blij zijn met dat extra duwtje in de rug!

             

Hebt u het niet op voetbal begrepen? Dat vergeven we u graag. Want bij PROFO is er 'voor elk wat meug'. Later op het jaar trekt de bonte bende naar zee om er op het strand mee te dingen naar de titel 'King of Kubbs'. Je weet wel: het hippe spel Viking Kubb, waarbij de jongerenteams in het mulle en hopelijk zonverwarmde zand aan de slag gaan met de ridders en de koningen. Ook dat evenement kan een wilde weldoener gebruiken. Waarom jij niet? Een goed en sportief doel steunen was nog nooit zo gemakkelijk.

Sportieve dank!