Welkom bij ANT'WERK, waar we jongeren zoals jij ondersteunen om hun leven een geweldige boost te geven! ANT'WERK is hier om werkloze en werkzoekende jongeren tussen 18 en 35 jaar de kans te geven om de touwtjes in eigen handen te nemen. 

We zien dat Antwerpen te kampen heeft met enkele dringende maatschappelijke uitdagingen, zoals hoge werkloosheidscijfers en percentages kwetsbare doelgroepen. Maar maak je geen zorgen, want wij zijn er om jou te helpen! In vier stappen willen we jou ondersteunen richting een duurzame arbeidsdeelname. En geloof ons, motivatie is daarbij de sleutel tot succes! 

Hoe vinden we geweldige kandidaten zoals jij? Door gerichte sensibilisering, outreachend straathoekwerk en activering van ons uitgebreide partnernetwerk. We planten het zaadje van bereidheid! 

  1. Vorming en oriĆ«ntering. Tijdens een perspectiefgesprek en een intake leren we jou kennen. We brengen jouw kwaliteiten, verwachtingen en ondersteuningsbehoeften in kaart en stellen samen een realistisch en haalbaar trajectplan op. 
  2. Begeleiding op maat. Hier begint het echte avontuur! We gaan samen aan de slag met geweldige tools, workshops, proefbezoeken/stages, opleidingen en tewerkstellingen om jouw doelen te bereiken. We nemen kleine stapjes, waarbij elke trede een nieuwe succeservaring voor jou vormt. 
  3. Evaluatie en reflectie. We houden regelmatig intervisiesessies met alle betrokken partijen. We kijken samen terug op de weg die je hebt afgelegd en het trajectplan dat we hebben gemaakt. We helpen je tot eigen inzichten komen, zodat je eigenaar kunt worden van jouw traject. 
  4. Nazorg. Wanneer je jouw doelstellingen hebt bereikt, is het tijd voor de laatste fase. We bereiden je voor op een duurzaam vervolgtraject met advies, toegang tot ons uitgebreide netwerk en speciale terugkommomenten. Het uiteindelijke doel? Jouw zelfredzaamheid! 

ANT'WERK wil zoveel mogelijk kwetsbare, werkzoekende of werkloze jongeren aanmoedigen om te streven naar positieve verandering. Dus, ken of ben jij een kandidaat die baat heeft bij een ondersteuningstraject op maat? Aarzel niet en neem contact met ons op! Ons toegewijde team staat klaar om te ontdekken hoe we jullie kunnen helpen. 

Zie jij het al helemaal zitten? Stel je dan nu kandidaat via:
deze korte vragenlijst


Op zoek naar ondersteuningsmogelijkheden voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt in jouw regio? Neem contact op en we bekijken samen met jou de mogelijkheden! 


CONTACTTEL.MAIL
BegeleidersNima
0472 111 136
[email protected]
CoƶrdinatorNathan0484 464 948[email protected]