Bestel hier onze Schoolmotivatiepuzzel!

Elke jongere gaat wel eens door een moeilijke periode, waarin het schoolse leven niet van een leien dakje loopt. Vaak vinden ze zelf de woorden niet om aan te geven waarom het mis loopt. “Ik weet het niet”, is het standaardantwoord dat begeleiders en ouders te horen krijgen. Via de Schoolmotivatiepuzzel kan de jongere op een eenvoudige manier een duidelijker antwoord geven dat wél handvaten biedt om mee aan de slag te gaan voor gepaste ondersteuning. De visuele manier van voorstellen is ook een eye-opener voor de jongere zelf om actie te ondernemen. PROFO vzw ontwikkelde deze tool in een uiterst uitdagende periode voor onderwijs en welzijn. Aan de hand van de Schoolmotivatiepuzzel krijgen jongeren een stem zodat begeleiders en ouders samen met hen doelgericht stappen kunnen zetten om de motivatie te verhogen. Zo hebben ze de beste kans om terug gemotiveerd naar school te gaan en om vroegtijdig schoolverlaten te voorkomen.

Onze mooi verzorgde, duurzame Schoolmotivatiepuzzel bestaat uit 23 motivatiepuzzelplaatjes, een handleiding van 20 pagina's en een opbergdoos. 

      

Via dit formulier kan je jouw eigen exemplaar bestellen. Opgelet: jouw bestelling kan pas worden verwerkt na ontvangst van je overschrijving! Hou ook rekening met een tweetal weken verzendtijd. De puzzel kost 29,50 euro exclusief verzendingskosten (6.65 euro). 

Vul in

Indien leveringsadres afwijkt van het facturatieadres gelieve hieronder te noteren.

Heb je een factuur nodig? Noteer dit dan bij "vraag of opmerking" en we doen het nodige!

Uw gegevens worden enkel verwerkt in functie van de verzending van uw pakket. Uw gegevens worden naderhand niet bewaard.

Hier niets invullen!