Connecting Antwerp is een samenwerking tussen PROFO vzw, HR-bedrijf Xtra Construct, ontwikkelaar LANTIS, bouwsectororganisatie CONSTRUCTIV en de Stad Antwerpen. Onze gemeenschappelijke doelstelling: zo'n vijftig werkloze jongeren tussen 18 en 30 jaar activeren en betrekken in de Oosterweelverbinding! 

Wegenbouw, het is voor veel jongeren niet de meest vanzelfsprekende keuze. Toch geraken vacatures in deze sector moeilijk ingevuld en kunnen jongeren er diverse leermomenten opdoen. PROFO paart het één aan het ander en gaat actief op zoek naar jongeren die de handen uit de mouwen willen steken, maar op enige afstand tot de arbeidsmarkt botsen. We coachen hen van recrutering tot arbeidsdeelname! 

Jongeren die zich voor dit project engageren, kunnen rekenen op een Connect Week: een intensieve workshop op de proefwerf waarin ze hun kwaliteiten kunnen ontwikkelen en etaleren. Daarna kunnen ze aan de slag bij één van de deelnemende bouwondernemingen onder de auspiciën van een werkbuddy van het bedrijf. Connecting Antwerp begeleidt zowel de jongeren als de werkgevers, om een duurzame, succesvolle arbeidsdeelname te realiseren. 

Zo bouwen jongeren samen aan de toekomst van hun eigen stad. Motivatie verzekerd! Lees meer in dit mooie artikel...


... Of contacteer één van onze medewerkers! 


CONTACTTEL.MAIL
BegeleidersNima
Nick
0472 111 136
0489 048 486
[email protected]
[email protected]
CoördinatorNathan0484 464 948[email protected]