Ontmoetingsruimte E17 - Crowdfunding!
Door
op 08 mrt 2019

In de oude gemeenteschool van Ename timmert PROFO vzw met de leerlingen van voortraject Oudenaarde aan een fijne ontmoetingsruimte. Niet alleen kunnen de jongeren zo hun professionele en sociale vaardigheden verder versterken, maar ook kan de hele buurt van dit project meegenieten! Zeker voor de bewoners van woonvoorziening De Lindehove (Heuvelheem vzw) is dit interessant: hun eigen groetjes telen, de dieren verzorgen of gewoon lekker ontspannen in de tuin, een feestje of knutseldag of kaarttoernooi organiseren... In ontmoetingsruimte E17 kan het allemaal! 

Op voorwaarde natuurlijk dat er nog heel wat werk verricht wordt om het domein voor iedereen toegankelijk te maken. Hiervoor is de aankoop van geschikt materiaal nodig: denk maar aan rolstoelrampen, gripbeugels, leuningen, de aanleg van een verhard pad in de tuin etc. 

Daarvoor rekende PROFO vzw op U! Met behulp van het fijne format Streekmotor23, hielden wij een warme crowdfundingsactie en haalden zo 3600 euro op! Dus onze eeuwige dank aan alle gulle weldoeners! Op die manier kunnen wij de werkzaamheden vlot verderzetten en van E17 een project voor ├ęcht iedereen maken. 

De jongeren van PROFO vzw en de bewoners van Lindehove danken u!