CONTACT

PROFO vzw
Willebroekkaai 36
1000 Brussel

T: 02/790.96.77
E: [email protected]

Organigram

 Contacteer ons

title
op 08 mrt 2019

In de oude gemeenteschool van Ename timmert PROFO vzw met de leerlingen van voortraject Oudenaarde aan een fijne ontmoetingsruimte. Niet alleen kunnen de jongeren zo hun professionele en sociale vaardigheden verder versterken, maar ook kan de hele buurt van dit project meegenieten! Zeker voor de bewoners van woonvoorziening De Lindehove (Heuvelheem vzw) is dit interessant: hun eigen groetjes telen, de dieren verzorgen of gewoon lekker ontspannen in de tuin, een feestje of knutseldag of kaarttoernooi organiseren... In ontmoetingsruimte E17 kan het allemaal! 

Op voorwaarde natuurlijk dat er nog heel wat werk verricht wordt om het domein voor iedereen toegankelijk te maken. Hiervoor is de aankoop van geschikt materiaal nodig: denk maar aan rolstoelrampen, gripbeugels, leuningen, de aanleg van een verhard pad in de tuin etc. 

Daarvoor rekent PROFO vzw op U! Met behulp van het fijne format Streekmotor23, kunnen wij een warme crowdfundingsactie houden én Streekmotor23 verdubbelt het bedrag dat wij zo ophalen! Op die manier hopen wij de werkzaamheden vlot te kunnen verderzetten en van E17 een project voor écht iedereen te maken. 

Neem dus zeker een kijkje op onze crowdfundingpagina! Hier doen we ons idee ook verder uit de doeken in een leuk filmpje. Wist u trouwens dat vanaf een bedrag van 40 euro uw bijdrage fiscaal aftrekbaar is? Steunen kan tot 31/05/2019.

De jongeren van PROFO vzw en de bewoners van Lindehove danken u!