ONTMOETINGSRUIMTE E17


OPGELET: dit project is niet langer actief. Voor onze actieve projecten verwijzen we door naar onze projectenpagina


Een tijd geleden kwam PROFO vzw met onderstaand artikel in de krant: de aankondiging van ons project Ontmoetingsruimte E17. Ondertussen hebben we uiteraard niet stilgezeten. De nodige afbraakwerken werden uitgevoerd met onze jongeren. De opbouw komt stilaan in zicht, al zullen we eerst met de tuin moeten beginnen. Het eerst geplande deel van de speelplaats moet even wachten op sanering, wat uiteraard voorgaat. In tussentijd werd één van de ruimtes alvast van een gezellige muurbekleding, verwarming en elektriciteit voorzien in samenwerking met een aannemer die dit project een warm hart toedraagt. Dit vonden onze jongeren een erg leerrijke uitdaging! Deze ruimte wordt het kloppend hart van de ontmoetingsruimte, compleet met zithoek en bar. 

Ook in de tuin zijn de werkzaamheden begonnen en het vordert goed! In samenwerking met de opleiding tuinbouw en een lokaal tuinarchitect krijgt de tuin steeds meer de uitnodigende vorm die we ons voor ogen hielden en ook de geplande infrastructuur - zoals een heus theater - is in de maak! In dit filmpje doen we onze wilde plannen uit de doeken, neem gerust een kijkje.

Het project werd in 2019 succesvol afgerond. Verschillende organisaties maken nog steeds gebruik van het ontmoetingscentrum! 

Ontmoetingsruimte E17 werd gerealiseerd in samenwerking met