ONTMOETINGSRUIMTE E17

Een tijd geleden kwam PROFO vzw met onderstaand artikel in de krant: de aankondiging van ons project Ontmoetingsruimte E17. Ondertussen hebben we uiteraard niet stilgezeten. De nodige afbraakwerken werden uitgevoerd met onze jongeren. De opbouw komt stilaan in zicht, al zullen we eerst met de tuin moeten beginnen. Het eerst geplande deel van de speelplaats moet even wachten op sanering, wat uiteraard voorgaat. In tussentijd werd één van de ruimtes alvast van een gezellige muurbekleding, verwarming en elektriciteit voorzien in samenwerking met een aannemer die dit project een warm hart toedraagt. Dit vonden onze jongeren een erg leerrijke uitdaging! Deze ruimte wordt het kloppend hart van de ontmoetingsruimte, compleet met zithoek en bar. 

Ook in de tuin zijn de werkzaamheden begonnen en het vordert goed! In samenwerking met de opleiding tuinbouw en een lokaal tuinarchitect krijgt de tuin steeds meer de uitnodigende vorm die we ons voor ogen hielden en ook de geplande infrastructuur - zoals een heus theater - is in de maak! In dit filmpje doen we onze wilde plannen uit de doeken, neem gerust een kijkje.

Via deze pagina houden we u zeker op de hoogte van de evolutie van ons project, maar u kan het eveneens volgen via de Facebook-pagina van PROFO Oudenaarde. 

Ontmoetingsruimte E17 wordt gerealiseerd in samenwerking met 


Contact Ontmoetingsruimte E17

Franky (projectcoördinator): [email protected], 0493 18 96 96